Nove stranice!

Izvlačenje autobusa u Opuzenu
13. veljače 2007.

Nove stranice!

Holi-Samobor d.o.o.

Od osnivanja 1992 g. do danas razvili smo se u svestranu prijevozničku tvrtku kapaciteta 30 voznih jedinica različite namjene.

Prijevoze obavljamo na tuzemnim i međunarodnim relacijama te smo svakodnevno prisutni u zemljama Zapadne i Istočne Europe.

Stabilno poslovanje, od osnivanja do danas, zasnivamo na dobro poznatom i ugovorom vezanom poslu, iako smo uvijek spremni na novu poslovnu suradnju.

Sve zahtjevnije tržište uvjetovalo je da proširimo osnovnu djelatnost te osim prijevoza robe klasičnim vozilima obavljamo i prijevoz specijalnim vozilima kao i usluge vuče auto dizalicama.

Također smo u sklopu tvrtke otvorili i servis za održavanje voznog parka u kojem pružamo usluge i vanjskim korisnicima.

Razvijen timski rad, vrhunska stručnost djelatnika te uređeni poslovni prostor pruža nam mogučnost za daljni razvoj i novu suradnju s pouzdanim kućama.

Tvrtka je nastala 1992. godine primarno kao prijevoznička kompanija. Tijekom godina izrasli smo u moderan tim stručnjaka i ljudi predanih svome poslu. Poduzeće danas broji 30-ak zaposlenih i slovi kao visoko rangirani poslovni subjekt u svojoj branši na području RH. Veliki broj uspješno odrađenih poslova i intervencija je iza nas. Obratite nam se s povjerenjem.
Vaš Holi Team.

Comments are closed.